خواص بادمجان
خواص بادمجان
بادمجان یک ماده غذایی لذیذ و پرخاصیت است که شاید کمتر کسی از خواص و فواید واقعی آن با خبر باشد.
امیدواریم این ماده غذایی سرشاراز خاصیت بتواند جای خود را در سبد خانوارخانواده های ایرانی پیدا کند.
سرشار از ناسونین: غالبا بادمجان را مغز مواد غذایی می نامند چرا که پوست این صیفی مغذی سرشار از آنتوسیانین گیاهی با نام “ناسونین” است. این ماده یک آنتی اکسیدان قوی به شمار میرود و از غشای سلولی مغز در هر نوع آسیبی محافظت می کند. همچنین این ماده میتواند جذب آهن را در بدن تسریع کند.
غنی از ترکیبات آنتی اکسیدان فنولیک: بادمجان دارای یک ترکیب فنولی با نام “اسید کلروژنیک” میباشد . این اسید ماده ای موثر و ضد سرطان است و همچنین دافع کلسترول های غیر ضروری و ضد میکروب و ویروس به شمار می رود.
به درمان سرطان کمک میکند: به دلیل وجود میزان بالای فیبر در بادمجان این ماده غذایی در درمان سرطان روده بزرگ بسیار مفید شناخته شده است. استفاده از بادمجان میتواند به جذب مواد شیمیایی و سموم که منجر به ایجاد این سرطان می شود کمک کرده و آن را دفع کند. همچنین فیبر موجود در بادمجان برای کاهش وزن نیز بسیار کاربرد دارد.
مو و پوست سالم با استفاده از بادمجان: میزان آب موجود در بادمجان به داشتن پوست و موی سالم کمک میکند. همچنین این ماده غذایی در جلوگیری از شکننده شدن ناخنها بسیار موثر است. البته اگر بتوانید این ماده غذایی را به صورت خام مصرف کنید فواید آن به مراتب بیشتر از انواع پخته و یا سرخ شده آن است.
تقویت قلب و عروق: بادمجان به بهبود گردش خون و حفظ کلسترول در سطح سالم کمک می کند و از این طریق برای قلب و عروق نیز مفید است. بنابراین با استفاده از بادمجان از خطر کمتری در ابتلا به حمله های قلبی و سکته های مغزی روبرو خواهید بود.
سایت سلامت